[:es]Más de 700 corredores participan en la Carrera X Muntanya de Serra Perenxisa[:CA]Més de 700 corredors participen en la Carrera X Muntanya de Serra Perenxisa[:]

[:es]

El Camping La Pirámide de Torrent fue el escenario de la salida y llegada de la quinta edición de Carreraxmuntanya_podiola Carrera x Muntanya, en la que participaron más de 700 corredores. La prueba se dividió en dos distancias: la de iniciación, con un recorrido de 12 kilómetros, y la Trail, en la que los participantes más experimentados compitieron en un recorrido de 21 kilómetros que discurrió por las laderas y senderos de la Serra Perenxisa. Asimismo, los corredores también se dividieron en diferentes subcategorías en función de sus edades. La clase Máster reunió a quienes superaban los 50 años, y la de Veteranos a los participantes entre 40 y 49 años. La organización también permitió la inscripción de corredores cadetes, previa autorización de sus padres o tutores, con edades entre 15 y 17 años, para la prueba de iniciación. El resto de corredores participó en la competición absoluta, que comprendía desde los 18 hasta los 40 años.

Los vencedores de la distancia larga fueron David Ballester Sanz, del club Mur i Castell-Tuga, en categoría masculina con un tiempo de 01:57:04, y Gloria Company Tomas, del club Peña El Coyote, que consiguió la mejor marca en categoría femenina con 02:34:57. Curiosamente ambos corredores participaban en la categoría de veteranos pero superaron a todos los rivales de la categoría absoluta. En la prueba de 12 kilómetros, el primero en cruzar la meta fue Francisco Santamaría Barberán, que detuvo el cronómetro en 00:56:49. En categoría femenina, la victoria fue compartida por Clara Vallejo Lozano y la torrentina Isabel Remohí, ya que ambas llegaron con la misma marca de 01:16:21.

Un nutrido grupo de la corporación municipal, encabezado por la concejala de Juventud y Deporte, Nadia Marín, hizo entrega de los trofeos. Hubo premios también para los primeros clasificados en el resto de categorías, así como para los primeros torrentinos en cruzar la meta. Entre los corredores locales, Luis Gálvez Peña fue el mejor de la prueba larga con un tiempo de 02:08:15. Luz Cabanes Castelló fue la primera torrentina en cruzar la línea de meta con 02:50:30. En la prueba corta los mejores competidores de nuestro municipio fueron Juan Mari Lujambio Puy (01:05:05) e Isabel Remohí, que también fue la primera en la clasificación general. Los tiempos de todos los participantes se pueden consultar en la página web habilitada por www.inforunning.com.

[:CA]

El Càmping La Piràmide de Torrent va ser l’escenari de l’eixida i arribada de la quinta edició de la Carrera x Muntanya, en la que van participar més de 700 corredors. La prova es va dividCarreraxmuntanya_podioir en dos distàncies: la d’iniciació, amb un recorregut de 12 quilòmetres, i la Trail, en la que els participants més experimentats van competir en un recorregut de 21 quilòmetres que va discórrer per les vessants i sendes de la Serra Perenxisa. Així mateix, els corredors també es van dividir en diferents subcategories en funció de les seues edats. La classe Màster va reunir als que superaven els 50 anys, i la de Veterans als participants entre 40 i 49 anys. L’organització també va permetre la inscripció de corredors cadets, amb l’autorització prèvia dels seus pares o tutors, amb edats entre 15 i 17 anys, per a la prova d’iniciació. La resta de corredors va participar en la competició absoluta, que comprenia des dels 18 fins als 40 anys.

Els vencedors de la distància llarga van ser David Ballester Sanz, del club Mur i Castell-Tuga, en categoria masculina amb un temps de 01:57:04, i Gloria Company Pres, del club Peña El Coiot, que va aconseguir la millor marca en categoria femenina amb 02:34:57. Curiosament ambdós corredors participaven en la categoria de veterans però van superar tots els rivals de la categoria absoluta. En la prova de 12 quilòmetres, el primer a creuar la meta va ser Francisco Santamaría Barberán, que va detindre el cronòmetre en 00:56:49. En categoria femenina, la victòria va ser compartida per Clara Vallejo Lozano i la torrentina Isabel Remohí, ja que ambdós van arribar amb la mateixa marca de 01:16:21.

Un nombrós grup de la corporació municipal, encapçalament per la regidora de Joventut i Esport, Nadia Marín, va fer entrega dels trofeus. Va haver-hi premis també per als primers classificats en la resta de categories, així com per als primers torrentinos a creuar la meta. Entre els corredors locals, Luis Gálvez Peña va ser el millor de la prova llarga amb un temps de 02:08:15. Llum Cabanes Castelló va ser la primera torrentina a creuar la línia de meta amb 02:50:30. En la prova curta els millors competidors del nostre municipi van ser Juan Mari Lujambio Puy (01:05:05) i Isabel Remohí, que també va ser la primera en la classificació general. Els temps de tots els participants es poden consultar en la pàgina web habilitada per www.inforunning.com.