Torrent elabora un vídeo d’autoaprenentage del valencià per a preparar i aprovar les proves de la Junta Qualificadora

De cara a les pròximes proves de les Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià que comencen este cap de setmana, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha editat un vídeo tutorial tant per a ajudar a preparar les proves de les Junta com per a fomentar l’autoaprenentatge del valencià.
En el vídeo, que podeu trobar en la web de l’Ajuntament i en els comptes de Facebook i Twitter de l’Oficina, es mostren de manera guiada els diferents recursos que oferix la web municipal per a aprendre, millorar i usar el valencià. A través d’un recorregut per la web de l’Ajuntament, l’usuari pot conéixer d’una manera àgil i didàctica recursos i enllaços d’interés que li seran de gran utilitat.
Al principi del vídeo d’autoaprenentatge s’arrepleguen, organitzats per nivells, una sèrie d’enllaços a diferents recursos ja siga gramàtiques, diccionaris, vídeos o jocs didàctics. Al costat de cada enllaç apareix una petita explicació sobre cada recurs. En l’apartat sobre gramàtica es pot accedir a l’Acadèmia Valenciana de Llengua, fonamental per a preparar els exàmens de la Junta.
En l’apartat de Qüestions Lingüístiques es poden trobar vídeos explicatius sobre temes concrets i recursos orientats a resoldre dubtes freqüents de la gent que s’examina de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. L’usuari també hi trobarà  diversos diccionaris com són el diccionari de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el diccionari normatiu DIEC, o el diccionari valencià en línia. D’altra banda, l’apartat programes arreplega programes per a millorar la fonètica i diferents traductors.
En el cas de tots aquells interessats a preparar els exàmens de la Junta Qualificadora s’oferixen recursos pràctics organitzats per nivells que contenen exàmens d’anys anteriors, exercicis, dictats i jocs didàctics

A més, l’Oficina de Promoció i Us del Valencià disposa de vídeos propis de dos o tres minuts que tracten sobre temes gramaticals difícils de trobar o que resolen diferents dubtes lingüístics. A tots estos vídeos es pot accedir a través de l’apartat Canal TV, vídeos de llengua en la web municipal. D’altra banda, a través dels comptes de Facebook i Twitter, la Oficina de Promoció i Ús del Valencià publica diàriament de continguts relacionats amb la llengua.

 

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià és capdavantera en les noves tecnologies i en les xarxes socials ja que té clar que obrin moltes més possibilitats per a l’aprenentatge de la llengua. Amb esta nova iniciativa es pot aprendre valencià de manera còmoda i pràctica des de casa.