[:es]Tigres Torrent se proclama campeón de la Liga Bilfor de Rugby [:CA]Tigres Torrent es proclama campió de la Lliga Bilfor de Rugbi [:]

[:es]

Tigres 2El Campo de rugby del Alter acogió el pasado día 26 de marzo la final de la Liga Bilfor de Rugby. Una final disputadísima y muy ajustada entre los dos rivales, Tigres Torrent y Custodians Madrid, a la que asistieron alrededor de 350 aficionados seguidores de ambos equipos.

Tigres Torrent se proclamó vencedor por un 10-8, ante el claro favorito e invicto Custodians Madrid, en un partido muy ajustado donde los últimos minutos fueron decisivos. Se llegó al minuto 80 con el juego en terreno de los Custodians. El árbitro Tony Palacios señaló un golpe de castigo y Majoni, de Tigres Torrent, fallaba el lanzamiento a tiempo cumplido dejando el marcador con el 10-8 definitivo.

El Alter se llenó de alegría al ver a los Tigres Torrent convertirse por primera vez en ganadores de la Liga Bilfor ante los invictos Custodians. Todos los aficionados, jugadores y equipo técnico celebraron la victoria por todo lo alto.

No quiso faltar a este encuentro Andrés Campos, concejal del Área de gestión de recursos y modernización, quién disfrutó del encuentro y pudo celebrar la victoria con el equipo.

[:CA]

El Tigres 2Camp de rugbi de l’Alter va acollir el passat dia 26 de març la final de la Lliga Bilfor de Rugbi. Una final disputadíssima i molt ajustada entre els dos rivals, Tigres Torrent i Custodians Madrid, a la qual van assistir al voltant de 350 afeccionats seguidors de tots dos equips.

Tigres Torrent es va proclamar vencedor per un 10-8, davant el clar favorit i invicte Custodians Madrid, en un partit molt ajustat on els últims minuts van ser decisius. Es va arribar al minut 80 amb el joc en terreny dels Custodians. L’àrbitre Tony Palacios va assenyalar un colp de càstig i Majoni, de Tigres Torrent, fallava el llançament a temps complit deixant el marcador amb el 10-8 definitiu.

L’Alter es va omplir d’alegria en veure als Tigres Torrent convertir-se per primera vegada en guanyadors de la Lliga Bilfor davant els invictes Custodians. Tots els afeccionats, jugadors i equip tècnic van celebrar la victòria amb magnificència.

No va voler faltar a aquesta trobada Andrés Campos, regidor de l’Àrea de gestió de recursos i modernització, qui va gaudir de la trobada i va poder celebrar la victòria amb l’equip.